Handla om

Handla om

Om vår publicering

Wispfinder LLC är världens namn vid publicering. Från tidskrifter och böcker till kartor och omfattande digitalt innehåll, där ger allt du behöver från ett lokalt perspektiv. Varje år litar miljoner läsare på Wispfinder LLC för aktuell information om vart de ska gå och vad de kan se i mer än 100 städer över hela världen. Dynamiskt innehåll skapat av lokala redaktörer täcker viktiga restauranger, shopping, sevärdheter, underhållningsalternativ och mer, allt från insiders synvinkel.

Våra digitala produkter

Wispfinder LLC digitala universum är det första stoppet för kunniga läsare. Vår webbplats är det kompletterande verktyget för smarta internetläsare. För städer världen över kan resenärer hitta saker att göra, ställen att äta, var man kan shoppa, underhållningsalternativ och evenemangshändelser. Tidiga berättelser och blogginnehåll, plus en resurs på 50 000+ saker att göra för människor, tillsammans med våra roliga bloggar, gör oss till en användbar resurs för dagens publik.

Våra tryckprodukter

Vår tidning, vår gästbok, sponsrat innehåll, prenumerationsalternativ och nyheter är alla en del av den mångfaldiga familjen som når med den information de behöver för att utforska staden eller läsa. Smart, originalt innehåll, underbar fotografering och detaljerade kartor täcker alla aspekter av upplevelsen, från de hetaste must-try-restaurangerna och utanför misshandlade platserna till grunder som transport, logi och navigering.

För mer information eller för att begära annonseringspriser, skriv oss. Vi skickar ett bekräftelsemeddelande med nedladdningsinstruktioner för det mediakit du begärde.